HubSpot

CRM & salg

Sales Hub

HubSpot Sales Hub indføring

Vi er eksperter inden for HubSpot og er stolte af at være certificerede Diamond-partnere. Vi tilbyder vores ekspertise inden for den førende cloud-baserede CRM-platform og dens salgsværktøjer. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at optimere deres salgs- og markedsføringsprocesser ved at tilpasse og konfigurere platformen til deres specifikke behov. Vi håndterer hele systemet lige fra tilpasning af platformen til opsætning og konfiguration, så vores kunder kan få mest muligt ud af HubSpot.

Accelererad sälj

En omfattende tilgang til accelereret salg

HubSpot er en omfattende platform med komplekse processer. Vi tilbyder vores kunder en helhedsorienteret tilgang til værktøjet, der ikke kun er teknisk. Vores ekspertise ligger i at udnytte værktøjet til at forbedre og accelerere salgs- og markedsføringsprocesser, både under implementering og løbende.

Säljprocess

Design af salgsproces

Vi er eksperter i digitale kunderejser. Vi assisterer vores kunder med at definere og designe salgsprocesser, og med vores Sales Hub skaber vi sammen kraftfulde købsrejser, der effektivt genererer leads og resultater.

CRM data migration

CRM-dataoverførsel

Vi er eksperter i at hjælpe vores kunder med datamigrering til HubSpot. Datamigrering er en af de mest afgørende trin i implementeringen af HubSpot. Med vores omfattende erfaring og viden sikrer vi, at filerne migreres i den rette form.

Analys

Analyse og rapportering

Vi hjælper vores kunder med at skabe skræddersyede rapporter, der effektivt understøtter organisationen, teamet og individet.

Book en aftale med vores ekspert

Andre services tilbydes af HubSpot.

Er du fascineret af HubSpot?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.