OPNÅ BEDRE RESULTATER MED HUBSPOT MARKETING

Opnå bedre resultater med HubSpot Marketingværktøjer. Oplev tydelige og dokumenterede resultater.

Rocket_launch_yellow

HVAD ER HUBSPOT MARKETING HUB?

HubSpot Marketing Hub er et kraftfuldt, cloud-baseret værktøj til automatiseret markedsføring, også kendt som marketing automation. Derudover er det en brugervenlig platform til at effektivisere arbejdet med alle digitale markedsføringsaktiviteter.

 

HubSpot samler dine marketingværktøjer, data og kanaler under ét tag. På den måde har du fuld kontrol og statistik i HubSpot til at skabe bedre resultater gennem mere effektive processer og personligt tilpassede kunderejser.

HVAD KAN HUBSPOT
GØRE FOR DIG?

HubSpot Marketing Hub hjælper dig med at opnå dine markedsføringsmål ved at forenkle og effektivisere dit arbejde inden for markedsføring.

Med kraftfuld automatiseret markedsføring og ved at have alle værktøjer under samme tag får du også klare og sammenhængende resultater. Du kan påvise præcist, hvor mange indtægter dine indsatser, en enkelt kampagne eller endda et specifikt søgeord genererer.

HS_leadgeneration

HUBSPOT MARKETING KAN GIVE DIG EN HÅND MED

icon_create_laningpage

Opbyg nemt nye landingssider. Test og optimer indholdet og sikr at websitet, annoncering, sociale medier og andre kanaler samarbejder effektivt.

icon_blog_some

Administrer indholdet på hjemmesiden, i blogs, sociale medier og annoncering.

icon_a_b

A/B-test af landingssider for at skabe sider, der genererer de bedst mulige resultater.

icon_analyze_result

Få dybdegående indsigt i hele kunderejsen. Mål ROI og præcis hvordan dine forskellige kanaler og touchpoints har bidraget til gennemførte handler.

icon_personalized_rout

Skab personligt tilpassede kunderejser, tilpas indhold til individuelle besøgende, og segmenter dine målgrupper effektivt.

icon_view_rout

Oplev alle berøringspunkter i kunderejsen for hver kontakt i dit CRM-system og se, hvordan de har interageret med dit indhold undervejs. 

icon_automation

Forenkling og optimering af markedsføringsarbejdet. Spar tid gennem automatiserede funktioner.

ER HUBSPOT MARKETING HUBBEN FOR DIG?

HubSpot Marketing Hub er et anbefalet værktøj til marketingteams i forskellige brancher og organisationer. Platformen passer både til små lokale virksomheder og store internationale virksomheder. HubSpot er fleksibel og skalerbar, hvilket gør det nemt at tilpasse til netop dine unikke behov og forudsætninger. 

Tøv ikke med at kontakte os for at få en grundigere vurdering af, om HubSpot er det rette for dig.

ER HUBSPOT NOGET NYT
FOR DIG?

HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG:

GRATIS HUBSPOT PRØVEVERSION

Få en dybere forståelse af, hvordan HubSpot fungerer, og opnå bedre indsigt i, om og hvordan værktøjet kan hjælpe med dine behov og din aktuelle situation. Læs mere om HubSpot-demoen her.

icon_startup
START MED HUBSPOT

Vi er eksperter i at implementere HubSpot. Sammen opbygger vi funktioner og automatisering, der støtter dine marketing- og forretningsmål. Samtidig sørger vi for at lære dig at bruge platformens forskellige funktioner gennem en grundig uddannelse.

icon_process
STRATEGI OG KONTINUERLIG OPTIMERING 

Sammen udvikler vi en strategi for at HubSpot Marketing Hub kan generere bedre resultater for dig. En dedikeret rådgiver fra Resultify er ansvarlig for at løbende støtte og vejlede dig.

icon_support
UDDANNELSE & STØTTE

Vi uddanner dig, så du kan arbejde effektivt og selvstændigt med HubSpot Marketing Hub. Hos Resultify får du din egen HubSpot-ekspert, som løbende hjælper dig med værktøjet.

BRUGER DU ALLEREDE
HUBSPOT?

VI STÅR TIL DIN RÅDIGHED FOR:

GRATIS GENNEMGANG

Har du allerede HubSpot, men føler du ikke udnytter værktøjet maksimalt? Med en gratis gennemgang hjælper vi dig med at evaluere, hvordan og hvor du kan få mere ud af HubSpot og optimere brugen for at opnå bedre resultater.

icon_process
STRATEGI & LØBENDE OPTIMERING 

Vi udvikler sammen en strategi, der sikrer, at HubSpot Marketing Hub genererer bedre resultater for dig. En dedikeret rådgiver fra Resultify vil løbende støtte og rådgive dig.

icon_support
UDDANNELSE & STØTTE

Vi tilbyder uddannelse og support, så du kan arbejde effektivt og selvstændigt med HubSpot Marketing Hub. Du får din egen HubSpot-ekspert hos Resultify, der løbende hjælper dig med værktøjet.

hubspot_icon
EKSTRA HUBSPOT-TJENESTER

Vil du tage din digitale forretning til næste niveau ved at implementere flere HubSpot-huber? Vi er eksperter i at hjælpe med opstart og optimering af både Sales Hub, Service Hub og CRM Hub. Derudover står vi også til rådighed med migrering, integrationer og skræddersyede løsninger.

HVORFOR RESULTIFY?

Resultify er en HubSpot-bureau, der er certificeret som Diamond Partner.

Som dit HubSpot-bureau hjælper vi dig med at optimere brugen og automatiseringen af værktøjet for at nå dine forretningsmål, uanset om du er helt ny til HubSpot eller har brugt platformen i lang tid.

Du får din egen HubSpot-ekspert hos Resultify, så du kan begynde at generere bedre resultater og arbejde smart med marketing automation.

diamond-badge-color
Case_LearningToSleep_mockup

 

SAGN: FORBEDRET INTERN EFFEKTIVITET MED 20% HOS LEARNING TO SLEEP

Ved hjælp af HubSpot øgede Learning to Sleep deres interne effektivitet med 20% og reducerede omkostningerne per lead med 50%.

VORES PROCES

VORES PROCESEt samarbejde med HubSpot begynder med opstart og onboarding. Vi uddanner dig, implementerer HubSpot og sætter en strategi for at nå målene, der understøtter din virksomhed. Derefter følger vi løbende op med evaluering, analyse og optimering for at sikre, at vi altid er på rette vej.

spinner (1)

 

Vil du gerne vide mere om marketing automation og markedsføring med HubSpot?  Udfyld venligst formularen, så vil vi kontakte dig!